easihairpro.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Vi er en familie bedrift som har over 25 års erfaring med Hairextension og har vært i den alternative hårbransjen i over 45år. Vi betrakter oss selv som utdannere av veldesignede, konsistente, kvalitetshår påsettninger. Våre easilenghts hårforlengelser er laget av 100% menneskehår og brukes til lengde, volum og / eller farge. EasiLengths er det raskeste, sikreste og mest naturlige hårpåsettnings system på markedet, for ikke å nevne den salong behandlingen som gir høyest fortjeneste.

 

Over hundre tusen kvinner i Norge lider av hårtap og 1/4 av våre kvinnelige salong kunder ønsker seg et tykkere fyldigere eller lengre hår. Da er det ikke alltid nok og være en dyktig frisør for at kunden skal kunne se og føle seg på sitt beste. Ikke bare er det et ønske men mange trenger en måte og få mer holdbart volum eller lengre lengder. Mange frisører tror på å selge hårforlengelser fra en meny, men vi ser hårforlengelser mer som et tillegg av styling tjenester eller som en behandling.

 

Hvis du ikke tilbyr kundene dine tape in extension, mister du kunden til frisøren på hjørnet eller andre siden av byen. Ikke gi kundene mulighet til å sitte i noen andres stol, tilby kundene dine mer. Hver med og betydelig øke dine service- og behandlings tilbud ved å bli en easihair-profesjonell og del vår lidenskap for vakkert hår med kundene dine! Endre karrieren din i dag og bli med vårt utrolige team av suksessfulle og profesjonelle frisører

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke