easihairpro.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Hårgrossisten har over 30 års erfaring med Hairextension og har vært i den alternative hårbransjen i over 50 år. Vi betrakter oss selv som utdannere av veldesignede, konsistente, kvalitetshår påsettninger. Våre easihair pro tape in extensions er laget av remy naturhår med 100% skjellaget inntakt og brukes til lengde, volum og / eller farge. Easihair pro er det raskeste, sikreste og mest naturlige hair extension system på markedet, for ikke å nevne den salong behandlingen som gir høyest fortjeneste.

Over hundre tusen kvinner i Norge lider av hårtap og 1/4 av våre kvinnelige salong kunder ønsker seg et tykkere fyldigere eller lengre hår. Da er det ikke alltid nok og være en dyktig frisør for at kunden skal kunne se og føle seg på sitt beste. Ikke bare er det et ønske men mange trenger en måte og få mer holdbart volum eller lengre lengder. 

Hvis du ikke tilbyr kundene dine tape in extension, kan du risikere å miste kunden til frisøren på hjørnet eller andre siden av byen. Ikke gi kundene mulighet til å sitte i noen andres stol, tilby kundene dine mer alternativer. Hver med å betydelig øke dine service- og behandlings tilbud ved å bli en easihair pro forhandler å del vår lidenskap for vakkert hår med kundene dine! Endre karrieren din i dag og bli med vårt utrolige team av suksessfulle og profesjonelle frisører!

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke